/9-те най-смешни случки на пътешественици за 2015 година

9-те най-смешни случки на пътешественици за 2015 година

Понякога пътуванията просто не се получават по вече съставения план. Всички сме били изправени пред „неравности” по пътя – и често те стават моментите, които правят пътуването ни велико. В други случаи, няма нищо което можете да направите, но да седнете и да се смеете със случилото се. Ето девет души, които трябваше да направят точно това тази година…

  1. Бащата ирландец, който се опита да снима пътуване до Вегас, но единствено успя да заснеме лицето си

Ирландец Джоузеф Грифин спечелил интернет известност, след като се затруднил с работата на GoPro камерата на сина си. Вместо да снима посещението си в Лас Вегас, той успял да заснеме единствено лицето си.

 

  1. Човекът, който резервира на пияна глава пътуване до Рио

По време на една нощ в Глазгоу, 24-годишният Джейми Ather се събудил и открил, че е резервирал билет до Рио. Вместо да се оплаква от това, че е бил пиян и е направил грешка, той решил да си направи невероятно пътуване. Каква е поуката? “Понякога нещата просто трябва да се случат независимо от всичко”, казват Buzzfeed.10_funniest_stories_article2

  1. Пилотът, който забравил да “махне котката преди излитане”

Закопчани колани. Врати на ръчен режим. Двигатели, работещи. Това са проверките ,които се правят преди излитане, които всички сме чували – но този пилот открил, че е необходимо да се направи една проверка, след като видял, че е пуснал един хитър котарак, който реши да бъде пътник без билет на борда. За щастие котката била приземена безопасно и това довело до това страхотно видео.

 4. Човекът, който откри двойника си в рамолета на Ryanair

Над 23 000 хора в интернет свидетелстват за факта, че тази случайна среща на борда на полет Ryanair почти счупи интернет пространството. Не само че те местава им били едно до друго в самолета, но The Guardian съобщава, че те дори по-късно се настанили в един и същи хотел.

article2

5утболните фенове, които в крайна сметка в отишли в погрешния Уелс за голямата игра

Ако имате нужда от още едно напомняне, че да се разчита на вашата навигация е лоша идея, то тази история ще ви даде един пример. Една група от белгийските футболни фенове изминали повече от 200 мили за да стигнат  към квалификациите евро първенство, но навигацията ги заблудила и те стигнали до Южен Йоркшир вместо в Кардиф.

3

6.Бъдещия младоженец, чието ергенско парти било „разбито” с думите Бил Мъри

След като видели Бил Мъри(известен комедиен актьор и особено известен от филма „Корабокрошенецът”)  в един бар в Чарлстън, Южна Каролина, Е. J. приятели на Ръмпки(бъдещият младоженец) решили, че това ще бъде идеалният специален гост, който да даде някои полезни съвети на младоженеца. Въпреки че звездата първоначално им отказва, той по-късно решава да предостави ценни сватбени съвети.

Бил Мъри казва следното: “Вземете този човек и пътувайте из целия свят – купете самолетен билет за двама ви с бъдещата младоженка и пътувайте по целия свят … И ако се върнете в  JFK(летище в Ню Йорк) … и сте все още влюбен в този човек, оженете се на летището. ”

  1. Човекът, който е скъсал с приятелката си … така взел един непознат със същото име и отишъл на почивка

Джордан Аксани имал вече резервирано пътуване мечта с приятелката си, но за съжаление те прекратили връзката си преди да заминат. Неговото решение? Намерил друго канадско момиче със същото име и я взел със себе си. Романтиката не цъфтяла, според данни от The Daily Mail, но неговата история има щастлив край. Поради нашумялата история пресата доведе закупила стаи за отсядане в MarriottInternational

.7

8.Човекът, който заспал докато чака такси в Мюнхен и в крайна сметка се озовава в Швейцария

Уморен, пиян и искащ просто да отседне някъде на топло, Брит Джордан Адамс решил да полегне  в багажното на един автобус, докато чака такси за Мюнхен. За съжаление, той задрямал за прекалено дълго и се събудят няколко часа по-късно на швейцарската граница – неговия паспорт, телефон и пари разбира се не били в него.

8

9.Студентът, който променил името си вместо да си плати за повторна регистрация

Нискобюджетните авиокомпании обичат да правят тези малки скрити такси със ситен шрифт, които човек лесно може да получи при допусната грешка от негова страна. Промяна на детайлите за резервацията също не е изключение и попада в тези скрити такси – така както Adam Армстронг разбира, след като бащата на неговата приятелка му купува билет използвайки  името което ползва на шега  във фейсбук – Адам Уест. Неговото гениално решение? Промяна на името му с акт за раждане, с цел да  избегне таксата на компанията Ryanair за £220 за да променят билета.

9

Подобни статии

Споделете!